Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste 

Tämä on Pikku Kaspianin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 01.08.2018. Viimeisin muutos 01.08.2018.

 

1. Rekisterinpitäjä

Pikku Kaspian

Nikkiläntie 112

54800 Savitaipale


info@pikkukaspian.fi


2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Miia Paajanen, info@pikkukaspian.fi


3. Rekisterin nimi

Pikku Kaspianin asiakasrekisteri

 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on:
- henkilön suostumus
- sopimus tai asiakassuhde, jossa rekisteröity on osapuolena
- rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde).


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tuotteiden toimitus, yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, mahdollisen yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-numero, tiedot tilatuista tuotteista ja niiden muutoksista, laskutustiedot sekä muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin tuotteisiin liittyvät tiedot.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Voimassa 7.11.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Verkkokaupan tuotteita myy Pikku Kaspian (y-tunnus 2925751-2). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ovat nähtävillä jokaisen tuotteen kohdalla.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.pikkukaspian.fi ostoskorin kautta. Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. 

Voit maksaa myös Visa- ja Mastercard-korteilla sekä mobiilimaksulla. Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Lasku- ja osamaksupalvelun Checkoutin kautta tarjoaa Collector.

Checkout -palvelun maksuehdot

Voit maksaa verkkokaupassa myös Klarna Checkout -palvelun avulla. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat verkkopankkimaksu (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, S-pankki), korttimaksu (Visa, Mastercard, American Express) sekä Klarna-lasku tai -osamaksu. Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot.

Voit valita maksutavaksi myös Mash-laskun tai -osamaksun. Mash-laskulla saat vähintään 14 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluatkin maksaa laskusi erissä, se hoituu kätevästi: laskun saatuasi voit helposti muuttaa maksutapasi osamaksuksi. Mash erämaksujen aloitusmaksu 0 €, käsittelymaksu 0.41 €/kk ja korko 19.9 %.

Mash-ostokset rahoittaa Mash Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9), joka on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. 

Mash luottoehdot

Toimitus ja toimituskulut

Toimitusvaihtoehdot ovat Postin Pikkupaketti, Postipaketti ja Kotipaketti sekä Matkahuollon Lähellä-paketti.

Toimituskulut alkaen 3,90 euroa.

Pienikokoiset tilaukset voidaan toimittaa Pikkupakettina, joka mahtuu postiluukkuun/-laatikkoon. Toimituskulu Pikkupaketille 3,90 €.

Suuremmat tilaukset toimitetaan Postipakettina tai Matkahuollon Lähellä-pakettina, toimituskulu 4,90 €.

Voit valita toimitustavaksi myös Postin Kotipaketin, jolloin tilaus toimitetaan kotiovelle Postin etukäteen sopimana ajankohtana. Kotipaketin hinta on 9,90 €.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Yli 40 euron tilauksiin ilmainen toimitus (ei koske kotiinkuljetusta).

Toimitusaika

Pääsääntöisesti tilaukset lähetetään 1-2 arkipäivässä jos tuotetta on varastossa, mutta aika voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Otathan ennen palautusta yhteyttä asiakaspalveluun info@pikkukaspian.fi saadaksesi palautusohjeet. Palautuksesta veloitamme toimitus- ja käsittelykuluja 6,90€.

Paketin noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta ei ole palautus. Lunastamattomista paketeista veloitamme 10 euron maksun.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@pikkukaspian.fi.